Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerseindhoven.nl


  Online waarzeggers uit Eindhoven voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Eindhoven voorspellen uw toekomst. Ontvang online antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van online waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over  online waarzeggers uit Eindhoven
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerseindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marja
  Ervaring met waarzegger Marja
  Pure zuiverheid
Dankbaar
Liefs vanuit mijn hart naar jou.




Ervaring van Lucinda met waarzegger Marja   Ervaring van Lucinda met waarzegger Marja   Ervaring van Lucinda geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amera
  Ervaring met waarzegger Amera
  Bedankt Amera wat je zei klopte en ik en mijn allerliefste worden herenigd. Nogmaals dank.




Ervaring van Sinti met waarzegger Amera   Ervaring van Sinti met waarzegger Amera   Ervaring van Sinti geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amera  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Lieve Odette,
Graag wilde ik nog toevoegen dat je veel meer dan die 5 sterren waard bent. Ik ben je keer op keer erg dankbaar op zowel prive als zakelijk gebied. Heb de afgelopen jaar veel op persoonlijke vlak mogen ontwikkelen. Ik ben uitermate tevreden met de manier waarop je je readings houdt. Tot de volgende x en bedankt voor vandaag.
Liefs, FP.




Ervaring van FP met waarzegger Odette   Ervaring van FP met waarzegger Odette   Ervaring van FP geplaatst op 22 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mierke
  Ervaring met waarzegger Mierke
  Beste Mierke,
Ik zal je goede raad opvolgen en ik ga dan daar vertrekken zoals je zei, je weet wat ik bedoel want je sprak ook van mijn vader, je zal wel weten wie ik ben. Ik bel je zeker nog terug hoor, het was een aangenaam gesprek, bedankt voor je steun, groetjes Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Mierke   Ervaring van Inge met waarzegger Mierke   Ervaring van Inge geplaatst op 22 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esther
  Ervaring met waarzegger Esther
  Heel scherp en komt snel tot de kern. Begrijpt ook veel en zegt het zoals het is. Aanrader.




Ervaring van Olga met waarzegger Esther   Ervaring van Olga met waarzegger Esther   Ervaring van Olga geplaatst op 22 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esther  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Terwijl we bellen komt alles al uit dit is de tweede keer.
Zo trots isha.




Ervaring van Joukje met waarzegger Isha   Ervaring van Joukje met waarzegger Isha   Ervaring van Joukje geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Lieve Laila

Jeetje wat een mooie reading.
En zo kloppend.

Dankjewel en tot gauw XXX Liefs.




Ervaring van M met waarzegger Laila   Ervaring van M met waarzegger Laila   Ervaring van M geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga, Ken je al meer dan 10 jaar. Je bent voor mij de beste en de liefste. Ik voel mij bij jou altijd gehoord en kunnen ook altijd lachen om elkaar. Je zegt hoe het is en dat waardeer ik altijd van jou alleen van jou. Dank je voor het meelopen bij mijn stukken. Tot heel gauw. Liefs van mij. Meli.




Ervaring van Melina met waarzegger Olga   Ervaring van Melina met waarzegger Olga   Ervaring van Melina geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Lieve Karlien,
Bijna dagelijks bel ik je even om te overleggen over nieuwe zakelijke of persoonlijke vraagstukken.Ik word altijd blij van je. Datgene wat je me terugkoppelt helpt om betere beslissingen te nemen. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Karlien   Ervaring van Anoniem met waarzegger Karlien   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tineke
  Ervaring met waarzegger Tineke
  Mensen bel Tineke, alles wat ze zegt komt steevast uit. ze is de nummer een van deze site. Top consulente die zegt zoals ze het ziet in de kaarten. Voorspellingen zowel negatief of positief, alles komt uit.




Ervaring van H met waarzegger Tineke   Ervaring van H met waarzegger Tineke   Ervaring van H geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Bedankt. Ze heeft het gehaald. Je voorspelling kwam uit. Dankje.




Ervaring van Fay met waarzegger Laila   Ervaring van Fay met waarzegger Laila   Ervaring van Fay geplaatst op 20 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sara
  Ervaring met waarzegger Sara
  SARAAA jij hebt gewoon letterlijk alles goed. Jij zegt gewoon wat is gebeurd en wat gaat gebeuren, alles klopt. Je bent de beste.
Loveyou.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sara   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lili
  Ervaring met waarzegger Lili
  Het was een heel fijn gesprek.
Dankuwel Xx.




Ervaring van Christa met waarzegger Lili   Ervaring van Christa met waarzegger Lili   Ervaring van Christa geplaatst op 20 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Anny je bent de beste en liefste medium die er bestaat. Zuiver en eerlijk. Je hebt mij zo verschrikkelijk goed geholpen. Daarnaast komen de voorspellingen keer op keer uit.
Dank daarvoor. Je zou vaker op de lijn moeten komen. de beste.
Liefs en knuffel N.




Ervaring van N met waarzegger Anny   Ervaring van N met waarzegger Anny   Ervaring van N geplaatst op 20 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louise erg bedankt voor jou inzichten wat mij kracht en vooruitzichten biedt. Je bent oprecht en lief en meedenkend. Dankjewel, Anna.




Ervaring van Anna met waarzegger Louisa   Ervaring van Anna met waarzegger Louisa   Ervaring van Anna geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Voelt de situatie goed aan.
Vind Sid echt goed.

Liefs ,Bianca.




Ervaring van Bianca met waarzegger Sid   Ervaring van Bianca met waarzegger Sid   Ervaring van Bianca geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Eerste keer een reading gehad van paragnost Gunter. Alles wat u zei klopte . Echt een aanrader om te bellen.

Liefs Nikkie.




Ervaring van Nikkie met waarzegger Gunter   Ervaring van Nikkie met waarzegger Gunter   Ervaring van Nikkie geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  heel goed medium. Super goed.




Ervaring van Christella met waarzegger Johannes   Ervaring van Christella met waarzegger Johannes   Ervaring van Christella geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sid
  Ervaring met waarzegger Sid
  Dag Sid,
Wat was het fijn u te spreken. Ik laat alles even bezinken maar zal u zeker weer eens bellen. Dank voor het fijne gesprek. Ik vond het enorm waardevol. Groetjes E.




Ervaring van E. met waarzegger Sid   Ervaring van E. met waarzegger Sid   Ervaring van E. geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Mijn steun en toeverlaat voor al jaren. Je ziet alles zo goed en geeft goede adviezen. Ik verwacht dat alles deze keer ook weer zo gaat als je zei en het eerste deel klopte al ook al wilde ik het niet geloven dat er een andere man zou komen.
Een positief, lief en meedenkend persoon. Zeker bellen.




Ervaring van Reshma met waarzegger Nina   Ervaring van Reshma met waarzegger Nina   Ervaring van Reshma geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mierke
  Ervaring met waarzegger Mierke
  Lieve Mierke. Ik kan je niet genoeg bedanken wat je voor mij allemaal hebt gedaan. Ik spreek je al enkele jaren, een grote steun in mijn proces. Je bent de beste op deze lijn. Alles klopt wat je zegt. En alles komt uiteindelijk uit.




Ervaring van Julie met waarzegger Mierke   Ervaring van Julie met waarzegger Mierke   Ervaring van Julie geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louisa,
Ik ben onder de indruk wat jij allemaal kan zien.
Je zag dat ik een baan ging krijgen in 'n hoog gebouw met verdiepingen. Dat ik het naar mijn zin ga hebben en dat ik leuke collega's zou krijgen.
Jij was de enige die zei dat ik met mijn Twin een ontmoeting zou hebben in de natuur ipv restaurant.
Alles is uitgekomen.
Je bent 'n topper.




Ervaring van Angel met waarzegger Louisa   Ervaring van Angel met waarzegger Louisa   Ervaring van Angel geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Dank aan Laila voor het prachtige consult. Ze kon het verleden met precisie duiden. Dat heeft mij heel veel rust gebracht. Ook in het heden duidde ze zaken die haarfijn klopten. Zeker een aanrader.




Ervaring van Angelina met waarzegger Laila   Ervaring van Angelina met waarzegger Laila   Ervaring van Angelina geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger KC
  Ervaring met waarzegger KC
  Dank voor het fijne en heldere telefoongesprek van zonet. Ik ga eraan werken KC. Je sloeg de spijker op de kop, dank.




Ervaring van an met waarzegger KC   Ervaring van an met waarzegger KC   Ervaring van an geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Inaya
  Ervaring met waarzegger Inaya
  Inaya maakt het verschil. Als enige gaf zij een klein detail van een probleem aan dat niet eerder zo duidelijk werd aangegeven. Zij gaf zelf dat het belangrijk is de vraag om informatie aan een medium goed te formuleren. Alleen zo kan een medium ook de juiste info krijgen. Inaya werk zeer zorgvuldig. Bedankt.




Ervaring van Jerry met waarzegger Inaya   Ervaring van Jerry met waarzegger Inaya   Ervaring van Jerry geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Inaya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Beste Gazali, U reading over mijn liefdesleven, wow alles klopte, ook over mijn werk bracht u alles goed in kaart.
U ben eerlijk, zuiver en ik ben ontzettend goed geadviseerd.
Liefs van Stef.




Ervaring van Stef met waarzegger Gazali   Ervaring van Stef met waarzegger Gazali   Ervaring van Stef geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Hallo Karlien,

Fijn dat je zo goed kon luisteren naar mijn verhaal. Ik heb al ruim 8 jaar mijn zoon niet gezien. Door wat je mij doorgaf kan ik daar nu beter mee omgaan. Heel fijn. Dank je wel.
Vriendelijke groet, Ruud.




Ervaring van Ruud met waarzegger Karlien   Ervaring van Ruud met waarzegger Karlien   Ervaring van Ruud geplaatst op 18 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bhartie
  Ervaring met waarzegger Bhartie
  Ze is een hele eerlijke vrouw, 4 jaar geleden heb ik met jou gesproken, en het is waar wat je gezegd hebt. Een paar dagen geleden heb ik je weer gebeld en zei je ook dingen die echt waar zijn.




Ervaring van Ikzelf met waarzegger Bhartie   Ervaring van Ikzelf met waarzegger Bhartie   Ervaring van Ikzelf geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Lieve Romyna,
Ik laat je zeker het verdere verloop weten.
Bedankt voor je antwoorden.
En ik hoop dat je voorspellingen uitkomen.
Knuffel x.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Romyna   Ervaring van Anoniem met waarzegger Romyna   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Rashieda
  Ervaring met waarzegger Rashieda
  Vanaf het begin van ons gesprek een geduldig en zeer goed medium. Bijzonder lieve vrouw. Aanrader.




Ervaring van Momique met waarzegger Rashieda   Ervaring van Momique met waarzegger Rashieda   Ervaring van Momique geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  In een woord fantastisch. Alle voorspellingen die je hebt gedaan zijn uitgekomen. Je bent zeker 10 sterren waard.
Bedankt Laila.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Laila   Ervaring van Anoniem met waarzegger Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabina
  Ervaring met waarzegger Sabina
  Super bedankt voor het gesprek en hulp. Na het gesprek voelde ik me rustiger en dichter bij mezelf. Fijne dag en nogmaals heel erg bedankt. Lfs x.




Ervaring van J. met waarzegger Sabina   Ervaring van J. met waarzegger Sabina   Ervaring van J. geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna heeft me al verschillende voorspellingen gedaan, deze zijn telkens allemaal uitgekomen. Dankjewel Donna.




Ervaring van Stephanie met waarzegger Donna   Ervaring van Stephanie met waarzegger Donna   Ervaring van Stephanie geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Een echte aanwinst op deze site.
Paar keer al uitgekomen wat je zei en zelfs op de dag dat het gaat uitkomen. Ik mag je elke dag bellen je antwoordt altijd op mijn vragen, je bent echt mijn steun.
Ben zo benieuwd of de andere voorspellingen deze week gaan uitkomen. Je hoort me zeker nog dank u voor alles tot nu toe.




Ervaring van Anneke met waarzegger Jos   Ervaring van Anneke met waarzegger Jos   Ervaring van Anneke geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Ik hoop dat uw voorspellingen weer uitkomen.
Dank voor het goede gesprek Nina en de steun dat je mij geeft. je bent heel goed.




Ervaring van Cor met waarzegger Nina   Ervaring van Cor met waarzegger Nina   Ervaring van Cor geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerseindhoven.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerseindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerseindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerseindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden