Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerseindhoven.nl


  Online waarzeggers uit Eindhoven voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Eindhoven voorspellen uw toekomst. Ontvang online antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van online waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Anny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerseindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Vorige week heb ik je weer sinds een tijdje gebeld. Bij zaken die ik niet goed zie komen, blijf jij bij je verhaal dat ik vertrouwen moet hebben. Ik spreek je nu al een aantal jaar en tot op heden is alles nog steeds zo verlopen als je altijd gezegd hebt. Soms best wel eng, want de zaken komen tot in detail uit en ook in de volgorde zoals je altijd gezegd hebt.
Als mensen het niet meer weten en uit hun vertrouwen zijn, geef ik altijd als advies: Bel Anny, want die zit nooit mis en kan het ook heel duidelijk vertellen. Niet omslachtig, maar gewoon eerlijk en zoals het is.




Ervaring van Gab met waarzegger Anny   Ervaring van Gab met waarzegger Anny   Ervaring van Gab geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Lieve Anny, dank voor je eerlijkheid. Je ziet dingen juist die je niet kan weten. Je heb een paar dingen benoemd die je absoluut niet kan weten. Ik heb er vertrouwen in dat mijn relatie goed komt en ik zal proberen niet zo nerveus te zijn. Wanneer hij terug is laat ik het je weten. Liefs G.




Ervaring van Gaby met waarzegger Anny   Ervaring van Gaby met waarzegger Anny   Ervaring van Gaby geplaatst op 22 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Super bedankt Anny. Ik heb jou gisteren gebeld en de zelfde avond is jou voorspelling uitgekomen. Ook wist je heel goed dingen te benoemen die niemand kan weten. Ik volg jou advies zeker op. je bent een topper. En meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Cin met waarzegger Anny   Ervaring van Cin met waarzegger Anny   Ervaring van Cin geplaatst op 17 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Zoals je voorspeld hebt moest ik gaan opletten mbt tot uitgaven. Dit is nu al iets langer als anderhalf jaar aan de gang. Zodra ik weer wat meer te besteden heb zal je wel de eerste zijn die ik weer bel hoor. Ik ben je echt niet vergeten ;) Heel veel liefde en een dikke kus.




Ervaring van Gabriella met waarzegger Anny   Ervaring van Gabriella met waarzegger Anny   Ervaring van Gabriella geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Zoals je voorspeld hebt moest ik gaan opletten met uitgaven. Dit is nu al iets langer als anderhalf jaar aan de gang.
M.b.t E en R is het uit en ben ik achter een aantal zaken gekomen die mij verre van aanstaan. Je zegt dat wij nog bijeen zullen komen, maar ik twijfel of ik dat wel wil. Maar ook dat heb je voorspeld. Evenals dat hij dieper in bepaalde zaken zat door die familie waardoor hij er heel moeilijk kon uitstappen. Met de rest duurt het nog even, want ook al heb ik de onafhankelijk deskundige al anderhalf jaar geleden gesproken. De rechtbank moet daar nog steeds uitspraak op doen en ook de partij moet daarop nog reageren. Zodra ik weer wat meer te besteden heb zal je wel de eerste zijn die ik weer bel hoor. Ik ben je echt niet vergeten.
Heel veel liefde en een dikke kus.




Ervaring van G met waarzegger Anny   Ervaring van G met waarzegger Anny   Ervaring van G geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Lieve dame heb ik je net gesproken ,wow zonder informatie kon je me zo veel vertellen .
Je bent echt eerlijk en to the point .
Alles wat je zei klopt 100 procent.
Bedankt xx.




Ervaring van D met waarzegger Anny   Ervaring van D met waarzegger Anny   Ervaring van D geplaatst op 17 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Dag lieve Anny, hierbij de bevestiging van de gps dat deze er idd niet zat. Dit heb jij erg gord gezien gevoeld. Hopelijk komt het nu uit en goed met de man waar mijn hart ligt. Ik spreek je snel weer. Bedankt. Liefs, F.




Ervaring van F met waarzegger Anny   Ervaring van F met waarzegger Anny   Ervaring van F geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Anny is een topper. Ik zal je advies zeker opvolgen en alles op me af laten komen. Bedankt. Anny is zeker een aanrader.




Ervaring van S met waarzegger Anny   Ervaring van S met waarzegger Anny   Ervaring van S geplaatst op 15 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  1 woord: Geweldig. Dank je wel Anny.
Groet.




Ervaring van Ram met waarzegger Anny   Ervaring van Ram met waarzegger Anny   Ervaring van Ram geplaatst op 29 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Dingen die Anny voorspelt komen uit.
Zij houdt je niet langer aan de lijn dan nodig. Fijne dame om mee te praten.




Ervaring van Petra met waarzegger Anny   Ervaring van Petra met waarzegger Anny   Ervaring van Petra geplaatst op 29 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Ze zegt meteen rake dingen, zonder rekken van het gesprek. Erg fijne vrouw om mee te praten.




Ervaring van Anke met waarzegger Anny   Ervaring van Anke met waarzegger Anny   Ervaring van Anke geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Anny is gewoonweg een topwijf. No nonses altijd recht voor de raap en altijd gelijk.




Ervaring van H met waarzegger Anny   Ervaring van H met waarzegger Anny   Ervaring van H geplaatst op 17 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Hoi, zoals beloofd. Anny is een super lieve vrouw die vaak gelijkt heeft met wat zij ziet gebeuren. Ik ben altijd blij als ik haar weer heb gesproken. Linda.
.




Ervaring van Linda met waarzegger Anny   Ervaring van Linda met waarzegger Anny   Ervaring van Linda geplaatst op 13 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Heb u al een paar keer gebeld, en telkens zeg je me dingen die werkelijk ook zo uitkomen. Heb alle vertrouwen in uw kaartlegging en uw voorspellingen. Ah en ook een super lieve dame. Dank je wel. Grtz Sarah.




Ervaring van Sarah met waarzegger Anny   Ervaring van Sarah met waarzegger Anny   Ervaring van Sarah geplaatst op 9 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Hey Anny, wij kennen elkaar al paar jaar. Je ben ongelofelijk goed. Jouw voorspellingen komen vroeger of later altijd uit. Ik wil je bedanken voor jouw geduld, goede advies, nauwkeurige voorspellingen en veel lachen. Je bent uniek, je weet het. Ik ben die vrouw dat op de liefde wacht. Groeten uit Belgie




Ervaring van anoniem met waarzegger Anny   Ervaring van anoniem met waarzegger Anny   Ervaring van anoniem geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  In 1 woord WAUW WAUW WAAUW wat ben jij goed zeg. Ongelooflijk nooit meegemaakt. Zegt onmiddellijk rake dingen, luistert, laat je uitspreken, rekt geen tijd, rustig, vriendelijk. Hier heeft een mens wat aan een aanrader op deze lijn. Vol verbazing, supervrouw. Nogmaals dankjewel voor je oprechte en duidelijke reading.




Ervaring van Sonja met waarzegger Anny   Ervaring van Sonja met waarzegger Anny   Ervaring van Sonja geplaatst op 10 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Je had wederom gelijk in een eerdere voorspelling van een aantal maanden geleden. Hoop je snel weer te spreken. X.




Ervaring van G met waarzegger Anny   Ervaring van G met waarzegger Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Je had wederom gelijk in een eerdere voorspelling van een aantal maanden geleden. Hoop je snel weer te spreken. X.




Ervaring van G met waarzegger Anny   Ervaring van G met waarzegger Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Anny is het enige medium die voor mij de juiste "Tijd" voorspelde ivm een positieve financiele ommekeer. Dat moet je pas kunnen. Dit is nog een verschil met "in het NU". Bedankt Anny.




Ervaring van Chris.C met waarzegger Anny   Ervaring van Chris.C met waarzegger Anny   Ervaring van Chris.C geplaatst op 18 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Je had gelijk mbt de uitspraak van de rechtbank. Er zal een onafhankelijk deskundige aangesteld worden. Je hebt dit al een paar jaar geleden voorspeld en het is tot nu toe precies gegaan zoals je vertelt hebt.
Dikke knuffel en veel liefde.




Ervaring van G met waarzegger Anny   Ervaring van G met waarzegger Anny   Ervaring van G geplaatst op 21 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Dank je wel voor de wijze raad en juiste voorspellingen.
Ik heb alle vertrouwen in je. Zo een wijze en vriendelijke vrouw. Nogmaals dank je wel, je hebt een geweldige gave. Groetjes.




Ervaring van Sarah met waarzegger Anny   Ervaring van Sarah met waarzegger Anny   Ervaring van Sarah geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  In een woord WAUW. Ik heb u zojuist gesproken over T. en nogmaals bedankt. Ik ben zo blij dat ik u heb leren kennen .Heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Anny   Ervaring van Nathalie met waarzegger Anny   Ervaring van Nathalie geplaatst op 8 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Beste Anny, voor mij bent je de beste medium van Nederland. Je heb altijd een luistert oor voor me. Je staat altijd ook altijd voor me klaar en ben je altijd eerlijk.

Er zijn zo veel dingen die zij in de kaarten zag uitgekomen. Als ik die moet benoemen ben ik niet klaar met schrijven. Anny, je bent een goede en een geweldige vrouw. Dikke kus. Gr. V.




Ervaring van V. met waarzegger Anny   Ervaring van V. met waarzegger Anny   Ervaring van V. geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  lieve Anny heb je deze week 2 keer gesproken. Je had wederom gelijk. je gaf aan dat er binnen een aantal dagen contact gezocht zou worden en idd. Ook gaf je aan dat ik moet loslaten. Jeetje wat is dat moeilijk. Nogmaals bedankt. Ik houd je op de hoogte, lieve groetjes.




Ervaring van Amina met waarzegger Anny   Ervaring van Amina met waarzegger Anny   Ervaring van Amina geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Lieve Anny, je had helemaal gelijk. Binnen een week 2x contact gehad. Hopelijk duurt t allemaal niet zo lang. Lieve groet.




Ervaring van Amina met waarzegger Anny   Ervaring van Amina met waarzegger Anny   Ervaring van Amina geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Wauw. Ik hoefde niks te zeggen, Anny voelde al gelijk aan wat er speelde. Bedankt voor alle mooie adviezen en ik heb er alle vertrouwen in dat uw mooie voorspellingen uitkomen. Ik bel zeker terug.
.




Ervaring van I met waarzegger Anny   Ervaring van I met waarzegger Anny   Ervaring van I geplaatst op 28 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Anny is een echte topper. Is eerlijk en oprecht en recht door zee. Wist mij de vorige keer precies te vertellen hoe t zat en is uitgekomen. Anny is voor mij the best. Dank je wel lieverd. Amina.




Ervaring van Amina met waarzegger Anny   Ervaring van Amina met waarzegger Anny   Ervaring van Amina geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Dag lieve mevrouw. Ik heb u vannacht gesproken over mijn grote liefde. En u bent echt zuiver en super eerlijk. Ik waardeer onze gesprek enorm. Mede door uw waarnemingen weet ik hoe en wat ik moet doen. En u heeft ook echt humor. Ben dankbaar dat ik u heb aangetroffen nog zo laat. Super dank mevrouw. Fijne feestdagen .




Ervaring van San.b met waarzegger Anny   Ervaring van San.b met waarzegger Anny   Ervaring van San.b geplaatst op 22 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Lieve Anny, wat kan ik uren met je kletsen maar dat lijkt me niet verstandig haha. Je hebt gelijk gehad. Wat je vertelde kwam binnen 24u uit. Wacht nu geduldig af op de rest. Ik heb er vertrouwen in. Hou je op de hoogte. Veel liefs. XOXO.




Ervaring van Cynthia met waarzegger Anny   Ervaring van Cynthia met waarzegger Anny   Ervaring van Cynthia geplaatst op 27 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Zou je laten weten als er weer contact was gekomen. Vandaag heeft ze een bericht gestuurd dat de vriendschap er nog is. Zal mij aan je wijzen woorden houden en niets opdringen en het allemaal laten lopen zoals het lopen zal volgens jou. En wij weten de uitkomst..
Dank je wel. Je leerling.




Ervaring van Je leerling met waarzegger Anny   Ervaring van Je leerling met waarzegger Anny   Ervaring van Je leerling geplaatst op 24 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Je gaf een tijd geleden aan dat de aanvraag voor de invalideparkeerkaart op zich zou laten wachten, want hij zou zijn blijven liggen. Ik moest er volgens jou achteraan bellen, want ik zou hem wel krijgen evenals de parkeerplaats voor de deur. Deze mocht ik volgens jou zelf uitkiezen en deze zou sneller gerealiseerd zijn dan de 8 tot 10 weken dat ik na het verkrijgen van de kaart zou moeten wachten, omdat ze zouden afwijken van de procedure. Inderdaad was door de vakantie de parkeerkaart ergens op een bureau beland en hadden ze er niets meer mee gedaan. Binnen een week had ik de keuring en anderhalve week later de kaart. Vandaag heb ik gebeld voor de parkeerplaats en ze belden me later terug dat ze alle goedkeuringen hadden, ik mocht zelf aangeven welke plaats ik wilde en waarschijnlijk is deze eind volgende week al gerealiseerd, omdat ze gaan afwijken van de procedure. Dat zou inhouden dat het dan binnen 2 weken na de kaart gerealiseerd zou zijn. Nu is het bij mij wel..eerst zien dan geloven (wat instanties betreft), maar tot dusver heb jij wederom voor de zoveelste X gelijk. Dikke knuffel.




Ervaring van Ongelovige thomas met waarzegger Anny   Ervaring van Ongelovige thomas met waarzegger Anny   Ervaring van Ongelovige thomas geplaatst op 19 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Anny, bedankt dat je mij weer rustig heb weten te krijgen. Er is toen veel uitgekomen, dus ik heb er alle vertrouwen in.
Bedankt.




Ervaring van Sherida met waarzegger Anny   Ervaring van Sherida met waarzegger Anny   Ervaring van Sherida geplaatst op 18 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Bedankt voor onze babbel. Het meeste van wat je had gezegd is uitgekomen, ook al is het niet altijd positief. Toch ben ik blij met deze waarschuwingen omdat het mijn alertheid wel verscherpt. Ook andere zaken zijn er misschien nog niet, maar toch ervaar ik een ontwikkeling. Dank je wel.




Ervaring van collega met waarzegger Anny   Ervaring van collega met waarzegger Anny   Ervaring van collega geplaatst op 15 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Lieve lieve Anny, Ik heb je vanmorgen gebeld wat ben je goed, je weet wat ik heb meegemaakt en dat gaat vloeiend zonder te happeren. Wat ik van andere mediuns wel heb, en ze moeten eerst nadenken voor dat ze gaat voorspellen. Top Anny nogmaals bedankt ik raad iedereen aan jou te bellen. Laat je weten hoe het verder afloopt met mij.Veel Liefs en warrmte Mar. XOXOXO .




Ervaring van Mar. met waarzegger Anny   Ervaring van Mar. met waarzegger Anny   Ervaring van Mar. geplaatst op 28 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Aangename directe, warme persoonlijkheid.donkere, of roze wolken die aankomen drijven zij zal het u zeggen zonder omwegen. Praat niet naar de mond, dat maakt het dat zij "Anny" is.
Grts uit Mechel.




Ervaring van Chris met waarzegger Anny   Ervaring van Chris met waarzegger Anny   Ervaring van Chris geplaatst op 27 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerseindhoven.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerseindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerseindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerseindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden