Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerseindhoven.nl


  Online waarzeggers uit Eindhoven voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Eindhoven voorspellen uw toekomst. Ontvang online antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van online waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Jos
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerseindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Hoe je het karakter van de persoon in kwestie omschreef was alsof ze ook voor mij stond . Dus ik ga doen wat je zegt en laat haar zelf beslissingen nemen. Sorry dat ik weg was zonder je te bedanken voor de opheldering. Liefs Noa




Ervaring van Noa met waarzegger Jos   Ervaring van Noa met waarzegger Jos   Ervaring van Noa geplaatst op 21 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Lieve man is hij Jos, 2x gebeld met een pauze er tussen en nog zegt hij exact hetzelfde als voorheen best zuiver van je, echt bedankt!!Dikke knuffelll A.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van Anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Jos heb je een paar keer gebeld.
Robbert laat nu alweer geruime tijdniets horen. Heb hem nu maar geblokked. Jij had ook al het idee dat deze man teveel met zichzelf bezig is en in feite niet serieus. Dank voor je fijne en heldere gesprek en lieve groeten van mij




Ervaring van Marianneschilt@gmail.com met waarzegger Jos   Ervaring van Marianneschilt@gmail.com met waarzegger Jos   Ervaring van Marianneschilt@gmail.com geplaatst op 16 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Geweldig. Klopt allemaal!
Dankjewel, A.




Ervaring van Anne met waarzegger Jos   Ervaring van Anne met waarzegger Jos   Ervaring van Anne geplaatst op 4 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Een echte aanwinst op deze site.
Paar keer al uitgekomen wat je zei en zelfs op de dag dat het gaat uitkomen. Ik mag je elke dag bellen je antwoordt altijd op mijn vragen, je bent echt mijn steun.
Ben zo benieuwd of de andere voorspellingen deze week gaan uitkomen. Je hoort me zeker nog dank u voor alles tot nu toe.




Ervaring van Anneke met waarzegger Jos   Ervaring van Anneke met waarzegger Jos   Ervaring van Anneke geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Heb je vanmiddag gebeld over wanneer er contact zou komen, nou hij heeft me net gebeld en geappt. Jos dank je wel.




Ervaring van J met waarzegger Jos   Ervaring van J met waarzegger Jos   Ervaring van J geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Heb gister gebeld en heel erg tevreden nu nog hopen dat alles uitkomt Kom zeker nog een keer terug.




Ervaring van Annie met waarzegger Jos   Ervaring van Annie met waarzegger Jos   Ervaring van Annie geplaatst op 9 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Wat een fijne man, met goede waardevolle eigenschappen probeert hij jou te bereiken en je hulp te bieden op alle vlakken die je aanhaalt in het gesprek. Een dikke 10 xx Johanna.




Ervaring van Johanna met waarzegger Jos   Ervaring van Johanna met waarzegger Jos   Ervaring van Johanna geplaatst op 3 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Ik had beloofd om een getuigenis te schrijven als alles weer uitkomt.
Hij is gewoon super. Snel, kort en er bonk op.
Dank u
We zijn terug samen.


.




Ervaring van L. met waarzegger Jos   Ervaring van L. met waarzegger Jos   Ervaring van L. geplaatst op 10 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Hoi Jos.
Je had het helemaal juist, mijn verhuizing naar nieuwe woning gaat door, jos is kort en bondig.
Een fijne medium, die er geen doekjes om wind,
oprecht en eerlijk in zijn voorspellingen.
Groet Bo.




Ervaring van Bo met waarzegger Jos   Ervaring van Bo met waarzegger Jos   Ervaring van Bo geplaatst op 6 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Ik heb je vorige week gesproken over wanneer ik M. zou zien en spreken. Jij gaf aan snel, binnen 2 weken gebeurt het. Nou vandaag is er contact gekomen en wij zien elkaar zo meteen. Dank je wel Jos. Je bent een topper.




Ervaring van J met waarzegger Jos   Ervaring van J met waarzegger Jos   Ervaring van J geplaatst op 16 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Hey topper ik geloof erin dat het zal uitkomen.
Tot nu toe heb je gelijk gehad.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van Anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Lijn werd per ongeluk door mij verbroken Mijn excuses hiervoor In ieder geval bedankt voor je mooie voorspelling Ik laat je iets weten als het uitkomt .




Ervaring van S. met waarzegger Jos   Ervaring van S. met waarzegger Jos   Ervaring van S. geplaatst op 12 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Het is uitgekomen wat hij voorspeld had.
Topper dikke merci.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van Anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Topper, heel snel en duidelijk.
.




Ervaring van S met waarzegger Jos   Ervaring van S met waarzegger Jos   Ervaring van S geplaatst op 20 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Jos bedankt voor de juiste adviezen.
Telkens heb je het bij het rechte eind als ik een tijdbepaling vraag, echt knap.
Het contact met mijn ex is uitgekomen en nu op naar de relatie.
Hartelijk dank je bent super.




Ervaring van N met waarzegger Jos   Ervaring van N met waarzegger Jos   Ervaring van N geplaatst op 12 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Jos, had gelijk weer. Had andere gebeld en die waren niet zeker over dat hij zou komen en dat hij twijfelde of hij zou komen. JOS niet, hij was zeker dat hij komt en ook niet dat hij twijfelde. En heb gecheckt aan de persoon.
Dank je wel jos.




Ervaring van Sfinx met waarzegger Jos   Ervaring van Sfinx met waarzegger Jos   Ervaring van Sfinx geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Regelmatig bel ik je als ik jouw inzichten of advies nodig heb. Heel snel kun je situaties schetsen en hele rake dingen zeggen. Je geeft altijd eerlijk en duidelijke raad. Heel erg veel dank voor alle fijne gesprekken. Je bent een topper.




Ervaring van P met waarzegger Jos   Ervaring van P met waarzegger Jos   Ervaring van P geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Jos zit altijd goed met tijdsaanduiding en hoe iemand in zijn vel zit.
Dankjewel voor de fijne gesprekken.




Ervaring van anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Hartelijk dank voor uw waarnemingen voor de toekomst. Dat geeft mij veel innerlijke rust, hetgeen een positieve invloed heeft op mijn genezingsproces.




Ervaring van Mirthe met waarzegger Jos   Ervaring van Mirthe met waarzegger Jos   Ervaring van Mirthe geplaatst op 26 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Ik heb een paar korte gesprekken gehad met Jos, blijkbaar heb ik niet veel tijd nodig maar wel een zeer prettige raadgever. Hij heeft goede inzichten en wat hij zegt komt uit of geeft de indruk dat het te gebeuren staat. Bedankt.




Ervaring van Jacoba met waarzegger Jos   Ervaring van Jacoba met waarzegger Jos   Ervaring van Jacoba geplaatst op 18 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Beste Jos,

Hartelijk bedankt voor uw begrip bij al mijn grote en kleine problemen.

Sonja.




Ervaring van Sonja met waarzegger Jos   Ervaring van Sonja met waarzegger Jos   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Beste Jos, Hartelijk bedankt voor het begrip dat u steeds toont bij mijn grote en kleine problemen.




Ervaring van Sonja met waarzegger Jos   Ervaring van Sonja met waarzegger Jos   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Aantal keren gebeld.Kort en krachtig, en het komt ook allemaal uit. Ga je zeker weer bellen. Dankje 5 sterren.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van Anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Jos,
dank voor weer de mooie voorspelling.
groeten
Erwin.




Ervaring van Erwin met waarzegger Jos   Ervaring van Erwin met waarzegger Jos   Ervaring van Erwin geplaatst op 28 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Een man die steeds accurate antwoorden geeft zonder er verhalen rond te breiden. Gaat nooit je tijd verdoen. Gewoon heel goed en vijf sterren waard.




Ervaring van ChrChr met waarzegger Jos   Ervaring van ChrChr met waarzegger Jos   Ervaring van ChrChr geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Jos ik las de reviews en heb jou ook gebeld, razendsnel antwoord en voorspelling dat we snel contact zouden hebben. En inderdaad je had gelijk. Wow ik weet niet hoe je het doet maar het komt uit. Vandaag jou weer gebeld, je zei dat we elkaar gingen zien komende week, ik ben benieuwd of dit ook weer gaat uitkomen, en weer was je zo snel met je voorspelling. Thanks.




Ervaring van Frank met waarzegger Jos   Ervaring van Frank met waarzegger Jos   Ervaring van Frank geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Hoi Jos ik sprak jou vanmorgen je zei dat je aanvoelde dat ik vandaag nog een berichtje zou krijgen en precies drie uurtjes daarna kreeg ik een appje. Jou voorspelling is echt uitgekomen. Hartelijk dank.
.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Jos   Ervaring van Ingrid met waarzegger Jos   Ervaring van Ingrid geplaatst op 5 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Weer mooie consulten en goed de items benoemd en gezien dat mijn toekomst goed is. Het is weliswaar een soort bevestiging maar toch klasse gezien en goed gecommuniceerd.
De vinger op de zere plek gelegd en vanuit daaruit een aantal bevindingen.




Ervaring van Erwin met waarzegger Jos   Ervaring van Erwin met waarzegger Jos   Ervaring van Erwin geplaatst op 26 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Hoi, goede analyses en heldere verwoordingen van Jos.
Komt over als iemand die begrijpt wat er speelt en daarin durft aan te geven wat er op iemands pad gaat komen.
Met vriendelijke groet,
Erwin.




Ervaring van Erwin met waarzegger Jos   Ervaring van Erwin met waarzegger Jos   Ervaring van Erwin geplaatst op 24 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Gisteren met je gebeld. Je zei hij appt je vanavond nog. Wilde dat bijna niet geloven. Nou inderdaad. Hij appte dus wel. Had wel dat bericht weer verwijderd. Maar vanochtend hebben we weer geappt.
Je bent een topper.
Bel je vanavond of morgen nog ff.
Thanks.




Ervaring van Schorpioen met waarzegger Jos   Ervaring van Schorpioen met waarzegger Jos   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  En ja hoor. Je had gelijk. Hij nam nadat wij de telefoon neerlegden al contact op.
Thanks.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Jos   Ervaring van Ingrid met waarzegger Jos   Ervaring van Ingrid geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Jos geeft snelle antwoorden waardoor ik er soms over twijfel kan dat wel. Maar zijn snelste antwoorden zijn eigenlijk altijd de juiste. Als je je vraag maar erg duidelijk omschrijft. Hij is ook echt eerlijk tegen je wat erg fijn is. Deze jongeman heeft echt een mooie gave. Jos super bedankt voor de laatste tijd.




Ervaring van Henny met waarzegger Jos   Ervaring van Henny met waarzegger Jos   Ervaring van Henny geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  hoi Jos

ik wil mijn waardering uitspreken.
Ik kan altijd met mijn vraag bij je terecht
en tot nu is het uitgekomen.
ik bel je binnen kort.




Ervaring van concetta met waarzegger Jos   Ervaring van concetta met waarzegger Jos   Ervaring van concetta geplaatst op 4 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Top medium. Ik heb je vorige week gebeld, maar wilde toch nog een waardering achterlaten, want je bent 1 van mijn favoriete mediums op dit platform. Kort, bondig, houdt je niet langer aan de lijn dan nodig en meteen to the point. Deel van je voorspellingen zijn al uitgekomen.




Ervaring van S met waarzegger Jos   Ervaring van S met waarzegger Jos   Ervaring van S geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerseindhoven.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerseindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerseindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerseindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden