Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerseindhoven.nl


  Online waarzeggers uit Eindhoven voorspellen uw toekomst en kijken voor u in de glazen bol
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Eindhoven voorspellen uw toekomst. Ontvang online antwoord op uw levensvragen alsook hulp en advies van online waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over  online waarzeggers uit Eindhoven
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerseindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lisa
  Ervaring met waarzegger Lisa
  Zeer tevreden
Eerlijk en geeft je een goede inzicht.




Ervaring van Liselotte met waarzegger Lisa   Ervaring van Liselotte met waarzegger Lisa   Ervaring van Liselotte geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Je voorspelde voor me dat er veranderingen zouden komen in de liefde met een week heb een leuke jongen ontmoet en een goede klik is er ook nog wacht met smart op de volgende voorspelling.




Ervaring van Stella met waarzegger Lola   Ervaring van Stella met waarzegger Lola   Ervaring van Stella geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amber
  Ervaring met waarzegger Amber
  lieve Amber
ik wilde je toch een getuigenis schrijven en het bedanken van het mooie gesprek dat we hadden en de inzichten die je me gegeven hebt, en ik beloof je er aan zullen werken.
Ook alles wat je een jaar geleden al had gezegd is uitgekomen mijn dank hiervoor dat wilde ik je ook nog meegeven, bedankt lieve Amber.




Ervaring van lis met waarzegger Amber   Ervaring van lis met waarzegger Amber   Ervaring van lis geplaatst op 20 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Blessed
  Ervaring met waarzegger Blessed
  Lieve Blessed, ik moest echt even een bericht achterlaten voor jou. Ik belde je net op, in de war en down. Je hebt in een korte tijd veel positieve boodschappen meegegeven. Jouw voorspellingen blijven dan ook hetzelfde in positieve zin. Bedankt voor vandaag en de andere keren. Je bent een superlief mens met leuke humor. Ik bel je gauw weer en hopelijk dan met goed nieuws dat er weer contact is met F. Liefs, FF hopelijk weet je wie ik ben. Xx.




Ervaring van FF met waarzegger Blessed   Ervaring van FF met waarzegger Blessed   Ervaring van FF geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Whaauw, ik ben zo blij met jou op deze lijn. 2 keer gevraagd wanneer ik hem ging zien. Twee keer met een datum gekomen en ook allebei zijn ze uitgekomen. Dankjewel x .




Ervaring van S. met waarzegger Monique   Ervaring van S. met waarzegger Monique   Ervaring van S. geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arend
  Ervaring met waarzegger Arend
  Hoi Arend
Hoe je het doet weet ik niet maar je slaagt de bal er niet naast morgen mag ik gaan kijken naar een huis.
En ja die boot zal dan een ferry hebben geweest he.
Bedankt Arend.




Ervaring van Rita met waarzegger Arend   Ervaring van Rita met waarzegger Arend   Ervaring van Rita geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Arend  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieverd, ik heb je vandaag na een lange tijd gesproken. Ik heb je teruggegeven dat je voorspelling destijds is uitgekomen over m, n werk en salaris. Vandaag heb je me een mooi consult gegeven, zoals je het zelf zo mooi noemt de waarheid. Ik hoop je snel te spreken. Heel veel liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van Anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Eerste gesprek was gelijk raak, Louisa wist dingen te vertellen die weinig mensen uit mijn omgeving wisten. Na het gesprek voelde ik een rust over me heen en heb ik ook dingen kunnen loslaten. De gesprekken erna waren even wonderbaarlijk als het eerste gesprek. Louisa is echt een topper, super dat ze geen hulpmiddelen gebruikt en heerlijk oprecht, lief en direct.




Ervaring van JC met waarzegger Louisa   Ervaring van JC met waarzegger Louisa   Ervaring van JC geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Lieve Louisa, wat is het even een soap bij mij. En je hebt gelijk, wat heb ik een bepaald type man. Maar wat ben jij ontzettend goed. Voor mij de 1 en de topper van deze website. Tot snel liefs, Stefanie.




Ervaring van Stefanie met waarzegger Louisa   Ervaring van Stefanie met waarzegger Louisa   Ervaring van Stefanie geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Antonia
  Ervaring met waarzegger Antonia
  Antonia heeft me vanop afstand een healing gegeven. Ik kon heel goed een verlichting en ook een innerlijke warmte ervaren. Ze heeft me bovendien ook adviezen gegeven, die ik zeker ga opvolgen. Dank u wel, Antonia.




Ervaring van Ren met waarzegger Antonia   Ervaring van Ren met waarzegger Antonia   Ervaring van Ren geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louise je hebt gelijk er zit geen motor olie in de auto.




Ervaring van S met waarzegger Louisa   Ervaring van S met waarzegger Louisa   Ervaring van S geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Lieve Nima, ik ben verbluft.
Hoop dat je echt gelijk krijgt. Ook ben je een lieve vrouw.
Dankje.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Nima   Ervaring van Daphne met waarzegger Nima   Ervaring van Daphne geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Lieve Anouk, jij weet inmiddels als geen ander hoe sceptisch en kritisch ik ben en iedere keer wanneer ik je bel en jij een voorspelling doet denk ik steeds, dat kan gewoon niet, dit komt nooit uit en toch weet je mij iedere keer weer het tegendeel te bewijzen, ik sta er echt van te kijken. Man man man wat ben jij goed. Al sinds ik je bel hou je vol dat de man waar ik al zo lang contact mee heb voor mij gaat kiezen en dat dat gaandeweg duidelijk zal worden. Ik had al afstand van de man genomen en ik zei nog tegen je: nee voor mij is het nu genoeg geweest. Jij zei: dan zul je stevig in je schoenen moeten staan want hij laat je echt niet gaan, hij houdt van je en ja hoor. Wat ik voor onmogelijk hield is gebeurd. Wat je voorspelde is uitgekomen, bizar gewoon. Je bent recht door zee en eerlijk en als je iets niet ziet gebeuren zeg je het ook zoals het is en dat vind ik ontzettend fijn. Dank je wel voor alle gesprekken en voorspellingen, ik ben inmiddels een trouwe beller en ik hoop dat ik je nog heel vaak mag spreken. Kan ik ergens 10 sterren noteren? Je bent geweldig.




Ervaring van Sweety met waarzegger Anouk   Ervaring van Sweety met waarzegger Anouk   Ervaring van Sweety geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Bedankt dat je altijd naar mij luistert naar alle zorgen, wijzend naar de positieve dingen en het beetje hoop in morgen.
Bedankt dat je er altijd voor mij bent tijdens mijn felste regenbuien en in mijn mooiste zonneschijn,
Dankjewel dat je er altijd bent met wijze raad, voor al die keren dat je met mij praat.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marja
  Ervaring met waarzegger Marja
  hoi Marja, dank je wel voor ons gesprek ik heb veel steun aan je gesprekken dank daar voor. Het is gelukt ik ga naar leiden en ja ook daar in had je gelijk hij heeft gereageerd.




Ervaring van anoniem met waarzegger Marja   Ervaring van anoniem met waarzegger Marja   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Asteria
  Ervaring met waarzegger Asteria
  Fantastisch medium.Rustgevend, voelt scherp en goed aan en geeft vertrouwen.




Ervaring van anoniem met waarzegger Asteria   Ervaring van anoniem met waarzegger Asteria   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Asteria  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Fantastische.geweldige.lieve Anouk,ik belde je regelmatig met steeds weer de zelfde vragen.de laatste tijd wat minder omdat het altijd gaat zoals jij me vertelde.geweldig gewoon.ik hoef me dus nergens druk om te maken.je verdiend een dikke pluim en nog veel meer.liefs Anneke.




Ervaring van Anneke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anneke met waarzegger Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Lieve Nelleke
Het is echt ongelooflijk wat jii kan zien omdat jouw voorspellingen uitgekomen zijn.
Je bent echt zo goed dat ik er steeds over verbaasd ben.
Ik ben je erg dankbaar dat je me inzichten laat zien en mij adviezen geeft.
Jouw voorspellingen komen uit.
Heel knap.
Dankjewel dat je er voor mij bent.
Tot gauw
XXXX.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nellekke   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nellekke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Lieve Marya, jou voorspellingen komen iedere keer weer uit. Je bent ook een heel fijn persoon om mee te praten. Je bent meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Cindy met waarzegger Marya   Ervaring van Cindy met waarzegger Marya   Ervaring van Cindy geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Negilia
  Ervaring met waarzegger Negilia
  Lieve Negillia
Bedankt voor je geduld je kon me precies uitleggen wat er speelde. Ik neem zeker weer contact met jou op want je bent een topper.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Negilia   Ervaring van Ingrid met waarzegger Negilia   Ervaring van Ingrid geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Moeilijk te pakken. maar de reden ervan is ook evident. met name haar accuraatheid.




Ervaring van Fons met waarzegger Nellekke   Ervaring van Fons met waarzegger Nellekke   Ervaring van Fons geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Steeds weer komen haar voorspellingen uit. Soms is het effe wachten, maar komen doen ze.




Ervaring van Fons met waarzegger Louisa   Ervaring van Fons met waarzegger Louisa   Ervaring van Fons geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Lieve Nelleke, zodra ik wist waarom ik me zo slecht voelde, verdwenen de stress en het verdriet als sneeuw voor de zon. Ik had niet durven dromen dat de rust in mij zo snel terug zou keren. Geen enkel medicijn en geen enkele therapeut hadden dit voor elkaar gekregen in ??n gesprek. Ik ga die rust koesteren en ik heb het gevoel dat ik alles nu gewoon op me af kan laten komen. Zo blij dat ik jou gevonden heb. Je bent een geschenk uit de hemel.




Ervaring van Lies met waarzegger Nellekke   Ervaring van Lies met waarzegger Nellekke   Ervaring van Lies geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Zodra ik wist waarom ik me zo slecht voelde, verdween de stress en het verdriet als sneeuw voor de zon. En was er instant rust. Bedankt, lieve Nelleke.




Ervaring van Lies met waarzegger Nellekke   Ervaring van Lies met waarzegger Nellekke   Ervaring van Lies geplaatst op 17 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Lieve Carola, helaas tijd was om.
Heb je niet kunnen bedanken.
Dankje wel voor je tijd en aandacht.
Hopelijk komt het uit.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Carola   Ervaring van Daphne met waarzegger Carola   Ervaring van Daphne geplaatst op 16 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Lieve Lola, je had het goed gezien met die naam en ik had geen woord tegen je gezegd. Super goed van je. Je hoort mij heel snel weer. Dikke knuffel, bellertje.




Ervaring van anoniem met waarzegger Lola   Ervaring van anoniem met waarzegger Lola   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Ik ben onder de indruk van Yourah, ze heeft een aantal voorspellingen haarscherp aangevoeld. Daarnaast is ze rustig en fijn om mee te praten. Ik wil haar zeker aanraden.
Reggy.




Ervaring van Reggy met waarzegger Yuorah   Ervaring van Reggy met waarzegger Yuorah   Ervaring van Reggy geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Devi
  Ervaring met waarzegger Devi
  Dankjewel Devi.

Lief warm en goed medium.
Die je echt wilt helpen.

Groetjes van de softie, die wel sterk is :)
Karin xx.




Ervaring van Karin met waarzegger Devi   Ervaring van Karin met waarzegger Devi   Ervaring van Karin geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Wat een topper ben jij je zit er weer pal op de tijd zonder iets te zeggen wist jij mij alles te vertellen een paar voorspellingen zijn al uitgekomen. Ik kijk uit naar de anderen voorspellingen die jij vertelde waar ik niet aan twijfel het mooiste aan jou is voelt vertrouwd en oprecht dankje voor alles gr chilly hoop tot snel .




Ervaring van Sylvia met waarzegger Lola   Ervaring van Sylvia met waarzegger Lola   Ervaring van Sylvia geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Lieve Lola zoals altijd had je gelijk ik ben super blij met jou hulp groetjes Stella .




Ervaring van Stella met waarzegger Lola   Ervaring van Stella met waarzegger Lola   Ervaring van Stella geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Heb zoveel aan haar. Ze is echt een topper lola. Het duurt even voor ik haar te pakken krijg maar als ik haar te pakken krijg dan heb ik er ook echt wat aan. Zo aardig lief en aards en niet onnodig lang. Lo ongelofelijk hoe jij in zo een korte tijd mij dingen verteld.




Ervaring van Floor met waarzegger Lola   Ervaring van Floor met waarzegger Lola   Ervaring van Floor geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marja
  Ervaring met waarzegger Marja
  Graag wil ik u van harte danken voor het zeer bijzonder mooie gesprek van daarnet (15/10). Ik ervaarde erkenning van mijn essentie en dit op een zeer liefdevolle manier. U bracht licht, kleur, beweging en verbinding, heel waardevol en ontroerend mooi.




Ervaring van Myriam met waarzegger Marja   Ervaring van Myriam met waarzegger Marja   Ervaring van Myriam geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  3 weken geleden contact gehad met Lola en alles wat ze vertelde is uitgekomen. Zeer vakkundig en binnen gestelde tijd echt een topper. Gr Bart.




Ervaring van Bart met waarzegger Lola   Ervaring van Bart met waarzegger Lola   Ervaring van Bart geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuki
  Ervaring met waarzegger Yuki
  Nou Yuki, heb jou paar dagen geleden gesproken. Je zei dat je twijfelde of ik die baan zou krijgen. Ik ben idd afgewezen. Je zei dat er iets beters en passend op mijn pad zal komen en daar heel blij mee zal zijn. Ik houd je op de hoogte. XXX.




Ervaring van J met waarzegger Yuki   Ervaring van J met waarzegger Yuki   Ervaring van J geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Lieve lolal wat heb jij me verbaasd je zei dat ik een ex kon verwachten en jahoor moest de reddende engel spelen zoals je zei je zei binnen 3 dagen nou het klopt dag 2 meneer aan de telefoon.




Ervaring van Inge met waarzegger Lola   Ervaring van Inge met waarzegger Lola   Ervaring van Inge geplaatst op 14 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerseindhoven.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerseindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerseindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerseindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden